Javna predavanja i radionice

Radionice za djecu Istražujmo prošlost kao arheolozi – za 4. i 5. razrede OŠ Dore Pejačević u Našicama od 27. travnja do 8. svibnja 2015. g.

Newsletter Instituta za arheologiju 13 (academia.edu)
Izložba u školi "Našički kraj od prapovijesti do danas" (OŠ Dore Pejačević)


Radionice za djecu Istražujmo prošlost kao arheolozi – za 4. i 5. razrede OŠ Kralja Tomislava u Našicama od 14. do 24. travnja 2015. g.

Newsletter Instituta za arheologiju 12 (academia.edu)
Izložba Našički kraj od prapovijesti do danas (OŠ kralja Tomislava)


Radionica 25. veljače 2015. g. Strateško korištenje prostora. Od projektne ideje do realizacije – prvi rezultati projekta (Katarina Botić, Zorko Marković, Danimirka Podunavac). Radionica je obuhvatila detaljno predstavljanje projektne ideje, način rada na prikupljanju i obradi materijala i podataka te prve rezultate projekta. U sklopu radionice držano je i predavanje Prapovijesna kružna naselja – prvi rezultati daljinske interpretacije (Hrvoje Kalafatić, Bartul Šiljeg).

Newsletter Instituta za arheologiju 9 (academia.edu)


Javno predstavljanje projekta IP-11-2013-3700 Strategic use of landscape (STRATUSELANDSCAPE) održano je 18. rujna 2014. godine u Institutu za arheologiju, zajedno s drugim projektima koji se provode u Institutu za arheologiju, a financiran su od strane Hrvatske zaklade za znanost.

Newsletter Instituta za arheologiju 4 (academia.edu)